Pintoy

Het PINTOY® merk heeft een brede lijn van artikelen voor kinderen en families, bestaande uit speelgoed, babyproducten, kinderspellen, kado-artikelen en kinder meubilair. Ontworpen om diverse eigenschappen te combineren, zoals uitstraling, educatieve waarde, plezier, veiligheid, gebruiksgemak en een lange levensduur. Alle PINTOY® toys zijn getest volgens de Europese veiligheidsnorm EN71.

PINTOY® produkten worden gefabriceerd in Thailand van rubberhout van latex plantages. De bomen worden verwijderd indien de latex opbrengst te laag wordt. Er worden dan nieuwe bomen geplant en het hout van de oude bomen wordt verwerkt als bijproduct van de plantage. Onderzoeken wijzen uit dat rubberplantages net zo efficient als natuurlijke bossen zijn in het verwerken van koolmonoxide uit de lucht naar rubber latex, grond en hout. Hierdoor is het gebruik van rubberhout een milieuvriendelijke keuze.

Sinds het begin van Pin International in 1987, streeft het bedrijf erna om constant de kwaliteit van de PINTOY® producten en de produktie te verbeteren.

Pagina 1 van 2